آخرین جلسه از سومین دوره آموزشی "عارضه یابی و توانمند سازی" هلدینگ صدرتامین برگزار شد

شرکت سرمایه گذاری صدرتامین (تاصیکو) با هدف والای ارتقای دانش همکاران در هلدینگ و شرکتهای زیرمجموعه، تا کنون سه دوره آموزشی را با عنوان "کارگاه عارضه‌یابی و توانمندسازی" را برگزار کرده است و صبح امروز سومین جلسه از سومین دوره این کارگاه آموزشی با مشارکت مؤثر شتاب دهنده صدر فردا و معاونت امور شرکتهای هلدینگ برگزار گردید.

بنابر گزارش روابط عمومی شتاب دهنده دانش بنیان صدرفردا، این دوره آموزشی از صبح روز سه شنبه آغاز شد و امروز سومین و آخرین جلسه از سومین دوره آموزشی "کارگاه عارضه یابی و توانمند سازی" در حال برگزاری است.

معاونت امور شرکت‌های هلدینگ معدنی صدرتامین در راستای افزایش کیفیت تولید و بهره‌وری شرکت‌های تابعه، نمونه موفق این دوره آموزشی صنعتی را در کشور کره جنوبی رصد کرده و با استفاده از مهندسی معکوس و بومی سازی محتویات آن، این نمونه آموزشی موفق خارجی را در داخل کشور و در شرکت های هلدینگ صدر تامین راه‌اندازی نمود. در سال های گذشته دوره اول و دوم این کارگاه آموزشی با محوریت شرکت‌های تابعه صدر تامین، شرکت معدنی املاح ایران و شرکت مس باهنر برگزار شد. در سال جاری نیز شتاب دهنده دانش بنیان صدر فردا با هدف تبدیل عارضه به فرصت، این دوره آموزشی را با همکاری و مساعدت معاونت امور هلدینگ شرکت‌ها برگزار کرد.

بنابر این گزارش، سومین جلسه از سومین دوره آموزشی "کارگاه عارضه یابی و توانمندسازی" با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بهره‌مندی از اساتید مجرب و خبره، با حضور مدیران عامل، مدیران و کارشناسان شرکت‌های تابعه هلدینگ صدرتامین در حال برگزاری است. شرکت‌کنندگان این دوره آموزشی سه روزه، هم به صورت برخط و هم به صورت حضوری در این دوره آموزشی در حال بهره‌مندی از اطلاعات و دانش به روز اساتید عارضه یابی و توانمندسازی می‌باشند. براساس سیاست‌های ابلاغی هلدینگ صدرتامین در تمامی شرکت‌های تابعه هسته‌های عارضه‌یابی و توانمندسازی با حضور مدیران مربوطه تشکیل شده و این کمیته با هدف جمع آوری و تجمیع عارضه ها و برنامه ریزی برای رفع آنها فعالیت خواهد نمود. گفتنی است نتایج عارضه‌یابی به عنوان یکی از محورهای کلیدی و پایه‌ای برای برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ شرکت‌ها مدنظر قرار دارد.

در آخرین جلسه از سومین دوره آموزشی "عارضه یابی و توانمند سازی" به مباحثی  همچون "ماتریس ارزیابی عوامل درونی و عوامل خارجی، تحلیل محیط درونی و خارجی، قابلیت‌های کارکردی و گام‌های تحلیل آن" پرداخته شد.

انتهای پیام/