نشست خبری سلیمانی در نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی

مدیرعامل تاصیکو در بازدید از نمایشگاه مطرح کرد:
دستاوردهای شرکت‌های تابعه صدرتامین در شرایط اقتصادی کنونی شگفت آور بود/با کمترین هزینه بیشترین ارزش افزوده را ایجاد کردیم/ 

نقش مردم در دستیابی به این دستاوردها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود
ظهر امروز 13/11/99 در سومین روز از برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی "معدن، صنایع معدنی، ماشین الات و تجهیزات معدن، راه سازی و صنایع وابسته" آقای سلیمانی مدیر عامل تاصیکو از این نمایشگاه بازدید کرد و در جمع اصحاب رسانه و مدیران عامل شرکت های وابسته به هلدینگ صدرتامین از دستاوردهای کسب شده در حوزه معدن و صنایع معدنی سخن گفت.
آقای سلیمانی در این نشست خبری با شاره به شرایط اقتصادی ناشی لز تحریم‌ها گفت: " در این شرایط سخت اقتصادی از همه نظر تحریم هستیم و حتی شرایط استفاده از مشاورین خارجی را نداریم ولی با این حال با بهره‌مندی از مدیران جوان و پرتلاش تمامی کارخانجات تولیدی با استفاده از صد در صد ظرفیت در حال تولید و ارائه محصول به بازار نهایی هستند و تولیدات این هلدینگ در سال جاری 6% رشد تولید نسبت به سال گذشته داشته است. برای مثال در مس باهنر 27% ، فراورده‌های نسوز 26% ،کاشی سعدی 17%، پشم شیشه 10%، خاک چینی 7%، ذغال سنگ طبس 8% که این ارقام مجموعا 6% رشد تولید نسبت به سال گذشته را بیان می‌کند."
مدیرعامل تاصیکو در ادامه توضیحات خود افزود: "این جهش رشد تولید در حالی شکل گرفته است، که تمامی ماشین آلات و قطعات مورد نیاز این کارخانجات در سخت ترین شرایط تحریمی قرار داشتند بسیاری از این ماشین آلات از طریق بهینه سازی و بومی سازی در دست بهره برداری قرار دارند."

 


آقای سلیمانی در ادامه سخنان خود به پیشرفت های چشمگیری در بخش فروش اشاره کردند و افزودند: "در ده ماهه سال 99 نسبت به ده ماهه سال گذشته رشد 90% درصدی فروش داشته ایم، این میزان از رشد تولید و فروش بیانگر رفع نیازهای دیگر مجموعه‌های صنعتی می‌باشد. در بخش افزایش سودخالص 9ماهه سال جاری نیز رشد 132 درصدی را نسبت به 9ماهه سال گذشته شاهد بودیم.
وی در ادامه، دستیابی به این دستاوردهای شگرف را نتیجه تلاش بی ریای 20 هزار کارگر و مدیران فعال در کارخانجات تابعه این هلدینگ توصیف کرد که خود باعث الگوی داخلی و ایجاد امید در جامعه خواهد شد.
مدیرعامل تاصیکو در ادامه سخنان خود به توسعه پروژه‌های کارخانجات اشاره کرد و گفت در حال حاضر به صورت همزمان 15 پروژه جدید را راه‌اندازی شده است که باعث اشتغال 1500 نفر خواهد شد.
سلیمانی راه‌اندازی شتاب دهنده تخصصی معدن و صنایع معدنی را از دیگر دستاوردهای بزرگ این هلدینگ معرفی کرد و پویش ملی بومی سازی را مهمترین هدف از راه‌اندازی شتاب‌دهنده صدرفردا حواند. وی در ادامه گفت: "شتاب دهنده از زمان آغاز کار خود که 8 ماه بیشتر از آن نمیگذرد با بهره گیری از دانش نوین موجود در داخل از کشور برابر 200 میلیارد تومان ارز صرفه جویی خروج ارز از کشور ایجاد کرده است. در حال حاضر بیش از 15 طرح از طرح‌های نوآورانه در این شتاب‌دهنده جذب شده‌اند همانند فولاد پزشکی که پیش از از طریق منابع وارداتی در کشور تامین می‌شده است و هم اکنون پس از طی مراحل شتابدهی قرار است بیش از هزار تن از محصولات فولاد پزشکی در داخل کشور تولید شود و مورد استفاده واحدهای مورد نیاز قرار بگیرد. مکمل‌های خوراکی شور، بهینه‌سازی کیفیت ذغال سنگ، تولید فراورده‌های مس و روی، توسعه محصولات فرآوری شده بر پایه بنتونیت، بازسازی لیزری قطعات فلزی، توليد آلياژهاي خاص فلزي با كارايي بالا، ایجاد كلينيك صنعت، بازیابی ترکيبات نيکل و کبالت از پسماندها و همچنین ایجاد آزمايشگاه مرجع طلا و عناصر نادر و كمياب از پروژه‌هایی هستند که در شتاب دهنده در دست اجرا قرار دارند."
سلیمانی تولید ریل ملی که در ذوب آهن اصفهان به مرحله تولید نهایی و بهره‌برداری رسید، را از افتخارات ملی خواند که در حال حاضر نه تنها‌ پاسخگوی نیازمندی‌های داخل است بلکه این محصول هم اکنون به کشور دوست و همسایه افغانستان صادر می‌شود و به یک منبع عظیم ورود ارز تبدیل شده است. راه‌اندازی و بومی‌سازی کوره بلند شماره یک از دیگر افتخاراتی است که در ذوب آهن اصهفان شکل گرفته است به طوریکه در گذشته نه چندان دور راه اندازی این کوره‌ها تنها به دست مهندسین و متخصصین روسیه شکل می‌گرفت و ظرفیت این کارخانه را تا سقف 800 هزار تن ارتقا داده است.
مدیرعامل تاصیکو در ادامه به گواهی اکتشاف بزرگترین معدن طلا در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: " باتوجه به شرایط سخت اقتصادی و ریسک بالای سرمایه گذاری در اکتشاف معادن، با استفاده از تغییر استراتژی‌ در مراحل اکتشفات و بهره‌‌مندی از همکاری‌های مردمی توانستیم گواهی اکتشاف معدن طلا در نقطه مرزی استان سیستان و بلوچستان اخذ کنیم. در این منطقه مرزی باتوجه به شرایط امنیتی و فقدان زیرساخت، بیش از 12 هزار متر حفاری انجام شده است و پس از اتمام عملیت اکتشاف برای بهره‌برداری حدود 73 میلیون تن طلا و یک میلیون تن مس گواهی اکتشاف اخذ شده است."
غلامرضا سلیمانی با اشاره به روند عرضه سهام ذغال سنگ طبس در فرابورس این فرآیند را برای آینده اقتصادی کشور مبارک خواند و افزود: "از خبرنگاران و اصحاب رسانه دعوت میکنم چهارشنبه هفته جاری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کارخانه ذغال‌سنگ طبس از نزدیک با مراحل استخراج در این معدن آشنا بشوند. در عمق 600 متری 2500 نفر از جوانان بومی در حال فعالیت در این معادن کاملا مکانیزه می‌باشند، ذغال استخراجی در این معدن همزمان در چرخه ذغالشویی قرار میگیرد و مراحل تبدیل به محصول نهایی را طی می‌کند، در گذشته برای تولید محصول نیازمند فناوران خارجی بودیم. بیش از 1500 قطعه مکانیزه در ذغال سنگ طبس بومی سازی شده است چهارشنبه هفته جاری سهام این شرکت در فرابورس عرضه خواهد شد."
مدیرعامل تاصیکو در پایان به بهینه‌سازی نیروی انسانی صدرتامین و شرکت‌های تابعه اشاره کرد و گفت: "صدرتامین همزمان در حال طراحی و ایجاد نظام شایستگی مدیران می‌باشد، حدود 300 مدیر در این مجموعه در حال فعالیت هستند که مراحل ارزیابی شایستگی را طی کرده‌اند، با کمک دانشگاه تهران از آخرین متدهای به روز در دنیا برای تربیت مدیران استفاده‌ می‌کنیم تا نسل آینده مدیریتی کشور از مهارت‌های لازم برخوردار باشند."